Dus we testen

Wij hopen dat u geniet van deze eerste beoordeling van de Kegel Trainer en Kegel Trainer

Deze week hebben we nog een bekkenbodem trainer review met een twist! Op een vergelijkbare manier als wat er met ons gebeurd met de laatste, hebben we twee nieuwe reviews voor jullie en we willen weten wat je denkt. De Kegel Trainer is hetzelfde product dat we vorige week beoordeeld, maar het heeft nu hetzelfde prijskaartje (€ 99,95 / £ 79,95). Naar mijn mening, ik denk dat de prijs was te hoog voor zijn prestaties en de kwaliteit van het product ontbreekt. Laten we eens kijken wat jullie allemaal denken in onze laatste review. Voordat ik naar de review ga, wil ik eerst één ding zeggen: de Kegel Trainer is een van de populairste producten die we hier bij Bekenbodem Trainertest24 reviewen. De reden waarom ik dit bericht schrijf is dat het onder onze aandacht is gekomen dat de Kegel Trainer is niet op voorraad op hun site al geruime tijd. We hebben ook gezien dat Kegel promotionele e-mails naar hun leden heeft gestuurd over hun product.

De producten worden geselecteerd voor hun functies, niet per se hoeveel geld ze kosten om te kopen!

Het belangrijkste kenmerk van onze producten is de mogelijkheid om de bekkenbodem te trainen met uw lichaamsgewicht. We willen zo dicht mogelijk bij de bekkenbodemspieren zijn die onze klanten gemakkelijk kunnen voelen en een volledige bekkenbodemtraining kunnen bereiken met, met weinig inspanning. Wij richten ons op het leveren van de beste waarde tegen de best mogelijke waarde.

Voor vrouwen met een lage bekkenbodemsterkte (een combinatie van lage bekkenbodemflexibiliteit, bekkenbodemproblemen of gebrek aan mobiliteit) of voor vrouwen die zich ongemakkelijk voelen bij elk type squat/kick up, geloven we sterk in een diepe kraakpand (ten minste 90 graden) tot aan de heupen. De diepe squat is een van de belangrijkste bekkenbodemversterkende oefeningen.

Je zou onze artikelen moeten zien, de producten zien die we hebben beoordeeld en onze getuigenissen moeten lezen. We zijn hier om goede informatie te delen en hebben de beste ervaring voor onze lezers.

Hier zijn een aantal geweldige artikelen over bekkenbodem trainers en onze bekkenbodem trainer reviews: Als u ons artikel over Bekkenbodemtrainer hebt gelezen, u zich afvragen over de verschillen tussen de drie belangrijkste bekkenbodemtrainers: bekkenbodemtrainers, bekkenbodemoefeningsmachines en bekkenbodemtrainers. We leggen deze informatie hier in detail uit. En bekijk onze review van de Bekkenbodem sporter. De bekkenbodem sporter is een apparaat dat vaak wordt gebruikt om vrouwen te leren hoe ze hun bekkenbodemspieren te bewegen om te ontspannen. We gebruiken dit apparaat elke dag en we vinden het zeer nuttig bij het verlichten van pijn en het voorkomen van toekomstige verwondingen.